MENU

У Львові Автомайдан пікетував прокуратуру: вимагають відставки обласного прокурора Федика. ФОТО

4345 0

"Автомайдан" сьогодні разом з громадськими організаціями Львова та місцевим нардепом Володимиром Парасюком приїхав під обласну прокуратуру з вимогою зустрічі з головним прокурором Романом Федиком, але він, як з'ясувалося, терміново вчора пішов, практично побіг "на лікарняний". Але у нас є інформація, що цей "хворий" поїхав до зама головного прокурора України Віктора Шокіна Олексія Баганця домовлятися про своє подальше перебування на посаді, бо крісло під ним вже захиталося.

Федик - це прокурор, на якому ніде клейма ставити, його з ганьбою в кінці минулого року вигнали з Дніпропетровська, а від місцевих активістів навіть отримав стусанів під час однієї з рідких зустрічей. Тому зараз у Львові він взагалі не з'являється на людях, а їздить з охороною та постійно "хворіє".

Також за інформацією місцевих активістів Федик у Львові, як і у Дніпропетровську, покриває продаж наркотиків. Більш того, свого часу, будучи адвокатом, захищав у суді дніпропетровських наркодилерів. Тому ми засипали вхід до будівлі білим порошком як символом сьогоднішньої львівської прокуратури.

Тому ми разом з громадою міста будемо вимагати від генпрокурора Віктора Шокіна звільнення Федика та продовжимо уважно слідкувати за тим, щоб його не перевели на подібну посаду до іншої області.

Далі буде.

АвтоМайдан - AutoMaidan


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини