MENU

Екскурсія Українським католицьким університетом. ФОТО

4103 0

Днями мав нагоду пройтися Ukrainian Catholic University (УКУ), що у Львові. Не можу не поділитися деякими думками, вибачайте за деяку емоційність -:)

 
Я був надзвичайно вражений тим, наскільки відповідально люди підійшли до створення цього навчального закладу. Наскільки продуманою є кожна, здавалося б, дрібниця. Вражає все - від аудиторій, обладнаних найсучаснішими технічними засобами, до Колегіуму з гарними кімнатами для студентів, зручних відпочинкових зон та Трапезної - великої, світлої і стильної зі смачним та, що важливо, корисним харчуванням для молодих спеціалістів, від всюдисущого wi-fi до ємностей для використаних батарейок та смітників з роздільним сміттям. 

Під одним дахом тут зручно розмістилися Lviv Business School (LvBS), Інститут лідерства та управління, Школа української мови та культури, Центр розвитку особистості, а також робочі кімнати, що є дипломними роботами самих випускників вишу. Усе - підкреслене гаслом "Growing companies by growing people", саме тими словами, якими керуються в УКУ щосекунди у своїй роботі. 

Це помітно, і це надзвичайно важливо - кожен студент - частина великої міцної родини УКУ, багато хто вертається працювати у рідну альма-матер, і досягненнями кожного тут щиро пишаються. І у студентів, і у викладачів - натхненно палають очі! Важливо, що велику увагу тут придяляють і молодим людям з особливими потребами - професори любові, як їх тут назвають, у Домі Емаус вчать кожного з нас взаєморозумінню, вчать дивитися, не завжди лише очима, але обов'язково - серцем.

Доповнюють духовний розвиток особистості і у сучасній галереї, розробленої завдяки відомому львів'янину - музиканту та галеристу Павлу Гудімову та його Ya Gallery. Це не кажучи про симпатичні патріотичні плакати з Тарасом Шевченком та фрагментами його пророчих поезій, а також - великого стенду з фотографіями в пам'ять про Героя Небесної Сотні, викладача УКУ - Богдана Сольчаніка. 

Знаєте, в такому місці справді хочеться вчитися, набувати професій, які допоможуть будувати справді успішну країну! Нашу Україну! Усе це - допомагає творити гармонійну людину, віддану Батьківщині і своїй праці. А сам УКУ, як на мене, без перебільшення є символом того, що немає нічого неможливого, треба захотіти щось зробити, щось справді хороше - і просто це ЗРОБИТИ. Не шукати виправдань чи "відмазок", а шукати можливостей. 

Дякую вам, друзі, за натхнення та справді гарний приклад, який вартий наслідування!

Євген НИЩУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини