MENU

Християни мають попіклуватися, щоб перетворити українців на меч Бога - Корчинський

7677 1

Загрозу суспільству становлять дві категорії громадян: націоналісти та релігійні фанатики. Хотілося б поєднати їх в одну, тим паче, що їх намагаються протиставити одне одній.

Навіщо нація християнам? З Біблії та історії церкви ми бачимо, що коли Бог хоче впровадити нове, в якості інструменту, Він бере той чи інший народ.

Як полководець оперує полками (чи нині бригадами), так Бог оперує народами. Отже ми, християни, маємо попіклуватися за те, щоб перетворити українців на меч Бога Живого, авангард війни за віру.

Навіщо Бог націоналістам? Націоналізм – це інстинкт самозбереження нації. Проте, якщо нація спрямовується лише інстинктом самозбереження, вона буде подібна на людину, яка керується виключно страхом. Вона буде жалюгідною. 

Окрім того, страх вбив більше людей, ніж відчайдушність. Великій нації потрібна велика ідея. Для британців це була місія білої людини, для американців – тотальна демократія, для німців – торжество раси, проте немає вищої ідеї, аніж ідея Бога. Отже ми, націоналісти, маємо забезпечити націю ідеєю вище якої не буває – крузейд.

Вам це поняття знайоме під арабською назвою джихад, бо ви, мої любі юзери, доволі сильно відірвалися від європейської традиції.

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини