MENU

Чому олігархи захищають державу

7241 4

Відставка Коломойського малоймовірна. Поки Схід не звільнено від Путіна. Людям в Днепропетроській області в принципі пофіг якого журналіста в Києві він послав матом (хоча, вчинок звичайно сумнівний). Їх цікавить безпека.

Відставка Коломойського - це бунт в Дніпропетровську. Не через любов до нього, а через страх за своє життя. Замінити його ніким. Деяким ідеалістам пора вже включати голову і розуміти, що їх використовують втемну.

Коломойський вже давно кістка в горлі Путіну, як і всі наші олігархи. Заробляють вони зараз на державі? Так. Так, саме тому вони і захищають державу. Війна - це пошук сильних союзників, а не пошук сопливої справедливості, яка закінчиться ще більшими жертвами. А якщо завтра олігархи плюнуть на країну? "Приват" завалиться і ідеалісти будуть кричати - де наші вклади? Підприємства Ахметова зупиняться і натовпи безробітних підуть воювати за ДНР і ЛНР та заполонять Київ.

Західний капітал не зайде в країну в найближчі три-чотири роки. Хто всім цим буде керувати? Ідеалісти і чистоплюї? Життя набагато складніше і з чимось тимчасово доводиться миритися заради більш високих цілей (перемоги у війні і уникнення ще більших жертв).

Олігархи природні союзники держави на даному етапі.

Далі - подивимося.

Тарас ЗАВГОРОДНІЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини