MENU

Глава Госфининспекции обнародовал факты коррупции правительства Яценюка

10382 7

Голова Державної фінансової інспекції України (2014-2015) Микола Гордієнко заявив, що «уряд Яценюка захищає «злочинну владу», яка вкрала величезні кошти з державного бюджету».

Про махінації уряду Яценюка він детально розповів 20 березня 2015 року у студії "Шустер Live".

Він описав деякі резонансні ревізії, по яких було розпочато кримінальні впровадження, зокрема про компанію «Укртелеком». 

"Уряд Яценюка здійснює масштабну корупцію, але публічно ставить питання: де брати гроші для функціонування держави в період війни? Скорочуються соціальні виплати, зменшуються пенсії, збільшуються податки. Дефіцит державних фінансів пов'язаний з корупційною складовою уряду Яценюка", - сказав він.

За словами Гордієнко, від уряду немає ніякої реакції на звіти по ревізіях, які проводила Держфінінспекція на багатьох підприємствах.

"Я вже офіційно звернувся до Президента України, Генерального прокурора, до Верховної Ради України ... щодо проведення перевірок викладених фактів корупції, а в разі підтвердження - відсторонення Яценюка від даної посади", - зазначив Микола Гордієнко.

Як повідомляє "Обозреватель", Гордієнко заявив, що під час перевірки Держфінінспекцією "Енергоатому" прем'єр з метою "приховування фактів корупції" відсторонив його від виконання повноважень. 

Политика и Экономика


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини