MENU

Ромни поглинає сміття. ФОТОРЕПОРТАЖ

5106 2

Колись Ромнами володіли Вишневецькі. Нині ж там, схоже, владарює сміття. "Ці фото не із зони АТО. Не із Донецька або Луганська. Це містечко на південному заході Сумщини", – обурюється наш читач Олександр із Ромен.

За його словами, означені на знімках сміттєві завали накопичується протягом близько місяця, а часом і впродовж більшого часу. Світлини слугують підтвердженням тому, що зі своєчасним вивозом сміття в Ромнах мають неабиякі проблеми. Як наслідок – сморід, що шириться кварталом, якому не пощастило сусідити зі стихійним звалищем (при цьому на заваді не стає навіть близька до нульової температура), а також зграї бродячих псів. Для них купи бруду й непотребу вже стали своєрідним ареалом, в який не вельми вписуються діти довколишніх мешканців, от і доводиться замість ігор надворі сидіти вдома.

Натомість місцевих чиновників, як стверджує пан Олександр, усе це непокоїть найменше. Адже кошти за вивіз громадяни сумлінно сплачують, із документами все гаразд. На протести ж людей можна порадити просто «не дивитися в бік сміття».

Читач UAINFO Олександр уважає, що «час позбуватися бруду в кабінетах» – як у найвищих, так і в тих, де панують отакі спритні «місцеві феодали». А як гадаєте ви?


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини