MENU

На керівній посаді Міноборони працює генерал, якого підозрюють у державній зраді

7933 5

На керівній посаді в Міністерстві оборони працює людина, яка підозрюється у державній зраді. Це генерал-майор В'ячеслав Назаркін, якого призначено на посаду першого заступника командувача військ оперативного командування "Захід" Сухопутних військ Збройних сил України, і яку він обіймає до цього часу. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці інформує журналістка Анна Бабінець.

"Для тих, хто сумнівається, що міністр оборони Полторак може призначити у армію людину, яка підозрюється у державній зраді, і якій загрожує до 8 років ув'язнення" - коментує вона призначення в Міноборони.

"Ось прислали з Міноборони офіційне підтвердження, що генерал Вячеслав Назаркін отримав посаду у керівництві оперативного командування "Захід" у Рівному. Полторак би хоч у Гугла спитав, хто такий Назаркін перед тим як підписувати наказ", - обурюється вона.

З приводу призначення Назаркіна обурюється і редактор інтернет-видання "Цензор" Юрій Бутусов:

"Генерал-майор Назаркін, який загубив своїми злочинними наказами багато українських воїнів, і якого ненавидять фронтовики, призначений першим заступником командуючого оперативного командування "Захід". Назаркін - друг Муженка. Це він здійснював призначення до збройних сил і є командуючим ЗСУ. І, на жаль, це не жарт", - пише він на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Назаркін очолював на початку АТО управління спеціальних операцій Генштаба, але після загибелі декількох українських підрозділів в результаті нагазів Назаркіна, виникли скандали в ЗМІ і СБУ відкрило крімінальну справу про зраду. Зараз депутат облради від Партії регіонів Муженко знову призначає Назаркіна на високу командру посаду.

Ось що говорять про Назаркіна українські воїни


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини