MENU

Спотворена інформація здебільшого грає на руку ворогові в інформаційній війні

6237 1

Народний депутат Олександр Бригинець наголосив на неприпустимості маніпуляцій із інформацією щодо фронтових буднів на сході України

Одне з видань сьогодні трагічно написало, що на фронті хлопцям доводиться спати в покинутих будинках прямо на підлозі, вкладаючи на неї двері... Поясню, як людина, якій доводилося в районах обстрілу розташовуватися в покинутих будинках... Навіть, коли є ліжка, бійці сплять на підлозі, бо так БЕЗПЕЧНІШЕ  кулі, що можуть влетіли у вікно, пролітають вище. Якщо у вікно чи через дах потрапить снаряд/міна/граната, що треба робити? ПАДАТИ! Коли спиш на підлозі  ти вже впав.

Отак, прийоми безпеки подаються, як важкі умови життя... Люди читають і співчувають і обурюються, що влада не дбає... А у підсумку створюється негативна непідкріплена реальністю емоція. Чи не частина інформаційної війни така подача "фактів"?

І ще  там було про те, що у хлопців тижнями немає душу... Це правда, є такі місця на фронті, де ані бійці, ані місцеві жителі не мають змогу приймати душ, пити алкоголь, їсти фуагру, проводити вечори з родинами на дивані біля телевізора... Це правда. І в цьому, звичайно, винна влада і персонально Порошенко. Треба йти пікетувати адміністрацію? Півправда  гірша за брехню, бо в ній є фрагменти правди, а проти них нічого не скажеш... От і здається, що і висновки, і пояснення  теж правда.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини