MENU

Бандити, які за часів Майдану побили Чорновол, отримали політичний притулок у Росії

5566 1

По справі мого побиття в часи Майдану суд присудив мінімальне покарання Котенку і Залюбовському. Вони вийшли на свободу. Була би моя воля я би іх звільнила ще раніше. Одне з цих "нещасних" грав дуже маленьку роль, інший – підставна особа, якого "попросили" взяти на себе вину.

Нагадаю, ці особи були затримані в часи Януковича і справа була передана в суд в часи Януковича. А позаяк вбивав мене Янукович, то виних не знайшли, а призначили.

Наприклад, Залюбовський взагалі не був на місці подій. Він навіть не зміг свідчити правдоподібно.

До речі, ще в часи Майдана в мене була призначена очна ставка з Залюбовським. Коли його привели до мене в кімнату він відмовився офіційно свідчити. Однак ми розговорилися і я зрозуміла, що він нічого не знає, що він не був на Бориспільській трасі. Я йому сказала: "Не бери на себе чужу вину, адже якщо Майдан переможе -будеш сидіти, а якщо ні – тебе використають і теж "зачистять".

Так і сталося Залюбовський відсидів більше року. До речі, після перемоги Майдану, Котенко злякався і готовий був розповідати, хто йому подзвонив, щоб "орендувати" Порше Каєн для моєі ліквідаціі. Однак не встиг Котенко до кінця дозріти, як почалася агресія Росіі. Підсудні вирішили, що не відомо, як воно далі повернеться, що може Путін допоможе Януковичу повернути трон і замовчали. А потім взагалі заплуталися і вирішили триматися перших показів.

Тому щодо цих двох, я рада, що суд іх звільнив. Я не хотіла, щоб через мене сиділи люди чия вина мінімальна, фактично вони сиділи не за побиття в моій справі, а за брехню в моій справі.

Мені особисто після щоденника охоронця Януковича Кобзаря, знайденого в Міжгір'і, ясно хто замовник. Це Янукович. І мені важливо, щоб справа, щодо замовника була доведена до суду. Бо це не моя особиста справа, я лише перша з майданівців кому він виніс смертний вирок.

Щодо виконавців в моій справі,то вони також встановлені слідством МВС. Однак знаходяться в Москві, отримали політичний притулок.

Хоча я до них не маю злості. Адже чомусь я залишилась живою, хоча вони своєму босу – особистому охоронцю Януковича Кобзарю доповіли, що мене вбили. Адже запис Кобзаря в щоденнику з якого він в свою чергу доповідав Януковичу щодо мене був однозначним (цитую): "зачистили (чисто) ".

Тетяна ЧОРНОВОЛ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини