MENU

Свіжий приклад як «Київавтодор» дороги ремонтує. ФОТО

6798 5

У березні «Київавтодор» пообіцяв до кінця першого місяця весни відремонтувати 8665 метрів квадратних асфальтобетонного покриття.

 

Мешканці Артилерійського провулка (ст. м Берестейська) вже давно помітили, що ями, які дошкуляють як пішоходом так і автомобілістам підготували до ремонта. Чи й справді відремонтують? Таки так. Через деякий час ремонт дійсно відбувався, але зараз покажу, якої він якості.

 

Слід зазначити, що на початку провулка ремонт в принципі не потрібен, бо покриття відносно нове і не розбите. Єдине зауваження може бути лише до автомобілістів, які поприпарковувалися на тротуарах, але то питання до "Автокарми".

 

 

 

А от далі в кінці Артилерійського та в декілької місцях посередині чітко видно, що працівники «Київавтодора» беззалаберно поставилися до виконання своїх обов'язків.

 



 

Одні ями залатали, а інші залишилися нелатаними. Критерій відбору залишається загадкою.








Люки - болючі місця





 

І це при тому, що у "Київавтодора" є досвід у роботі з люками.  Очевидно, що немає бажання. Ось приклад з іншого району Києва.

 



Понівечені тротуари і підступи до них:


Підходящий тротуар, аби носа собі розквасити.



 

А така неноготвора краса помічена біля будинку Лагерна, 46/48:





Це біля дитячого садочка №530. Щодня по цим колдобинам пробираються дошкільнята з батьками





В двох кроках від Лагерної:







Не встигли ще мешканці зрозуміти, що це було: ремонт чи фікція, як на вулицях столиці застовпіли сітілайти зі знущальним лозунгом "Зміни почалися". Аааа, це зміни? А по всьому видно, що звичайна халтура, на яку цього року піде 27 млн гривень з кишені платників податків.

sadxaka


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини