MENU

Магда: Наслідки вбивств Калашнікова і Бузини можуть становити значну небезпеку для всієї України

4777 8

Напередодні ввечері вбили екс-регіонала Калашнікова. Сьогодні вдень – письменника і журналіста Олеся Бузину.

Обидва проходили у справі Антимайдану, належали до табору противників нинішньої влади. Думаю, що подібні показові вбивства людей з визначеною політичною позицією буде використано проти України Кремлем і російськими агентами впливу в країнах Європи та США.

Коментар Володимира Путіна під час традиційного зомбування громадян РФ – найкраще тому підтвердження.

Цілком вірогідним є запуск версії про самопроголошені "ескадрони справедливості Майдану" чи мусування припущень про ліквідацію новою владою своїх політичних опонентів.

Ці версії виглядають достатньо правдоподібними, тому наслідки вбивств Калашнікова і Бузини можуть становити значну небезпеку. Владі і правоохоронцям потрібно не бадьорі пости писати у соцмережах, а якомога швидше забезпечувати те, що називається ефективною поліцейською роботою.

Тобто не лише перемалювати машини, а й забезпечити ефективне розслідування резонансних вбивств. Читайте також: Кому заважав Бузина? Хто замовив і організував ці вбивства – на подібні запитання може дати відповідь виключно слідство.

Якщо ми будемо говорити про це до розслідування, до висновків слідства і до рішення суду, ми просто гратимемо проти себе і власної країни. Мені шкода, що в оцінках превалюють емоції, адже вони – поживний грунт для гібридної війни.

Однак очевидно, що якщо справжньої поліцейської роботи стосовно резонансних вбивств не буде, вони не стануть останніми. Надто багато було прихильників у Віктора Януковича. Надто зручний це спосіб для дестабілізації ситуації.
 

Євген МАГДА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини