MENU

Таран: Розстріли проросійських провокаторів – це продовження путінської ілюзії

4094 2

Розстріли проросійських провокаторів – це продовження путінської ілюзії, що в Україні обов’язково має бути проросійське повстання. Про це на своїй сторінці пише політолог Сергій Таран.

"За їх хворим задумом репресії (ніби-то від “хунтівської влади”) мають неминуче спричинити зворотню хвилю мобілізації проросійськи налаштованих “повстанців”, - пише він. - У ватних ЗМІ неодноразово тиражувалася теза, що найбільше “ополченців” прийшло в терористичні загони після пожежі у Будинку профспілок в Одесі. Тепер такі пожежі фсбешники хочуть запалити по всій Україні.

Однак, на думку експерта, таке “повстання” було неможливим ще до російсько-української війни.

"А нині в Україні, яка вже рік воєю проти російської армії, рівень антипутінських настроїв б’є історичні рекорди... Але цього не хочуть бачити адепти Путіна, - тому що для них відмовитися від теорії, що Україні всі тільки й чекають на царя-визволителя, – це вбити “російський мір” в собі. Набагато легше заради цього “міра” вбивати інших", - прокоментував Таран.

Нагадаємо, що 15 квітня в Києві був застрелений екс-депутат від "Партії регіонів" і організатор Антимайдану Олег Калашников. Його вбили у під'їзді будинку, в якому мешкав з родиною.

Також нагадаємо, що 16 квітня невідомі вбили одіозного київського журналіста Олеся Бузину.

По обох вбивствах наразі триває слідство. 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини