MENU

Суддя, яка винесла ухвалу про обшук керівника люстраційного департаменту Козаченко. ФОТО

2553 1

Ухвалу про обшук в керівника люстраційного департаменту Тетяни Козаченко винесла суддя Печерського суду Юлія Фаркош. Про це повідомив журналіст Дмитро Гнап.

"Знайомтесь, це суддя Фаркош, яка винесла ухвалу про обшук в керівника люстраційного департаменту Козаченко. Це та сама суддя, яка судила вчительку Ніну Москаленко за начебто "побиття беркутівця", коли зносили її будинок на Печерську. І саме ця суддя звільнила Кернеса від арешту, коли його звинувачували в підтримці сепартистів. Ще одна "няшмяш", короче".

Суддею Печерського суду Фаркош була призначена ще Віктором Януковичем 10 лютого 2012 року.

Під час відбору у Вищу раду юстиції в січні 2012 року, газета Андрія Портнова "Закон і Бізнес" піарила Фаркош про що свідчить відповідна публікація, повідомляє "Дорожний контроль". Це дає підстави зробити висновок, що Фаркош це креатура Портнова, яка залишається відданою своєму господареві і донині. Тому, перш ніж робити здивовані очі, чому Геннадій Кернес, обвинувачений за ч. 2 ст.146 (викрадення людини), ч. 2 ст. 127 (катування) та ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) КК України, спокійно гуляє на волі - потрібно просто подивитися на прізвище судді, яка прийняла таке рішення.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини