MENU

Російського шпигуна засудили до 9 років позбавлення волі

609 0

Прокуратурою Чернігівської області в суді доведено вину особи у збиранні з метою передачі представникам іноземної держави відомостей, що становлять державну таємницю (ч. 1 ст. 114 Кримінального кодексу України), а також у зберіганні та придбанні бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України). Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

22 квітня цього року вироком Деснянського районного суду м. Чернігова обвинуваченого засуджено до 9 років позбавлення волі. Громадянина Російської Федерації, який мешкав у м. Чернігові, викрито в 2014 році при спробі заволодіти таємними документами.

Як встановлено досудовим розслідуванням і підтверджено в суді, на території Чернігівської області він як особисто, так і шляхом залучення до негласного співробітництва інших осіб, здійснював збір розвідувальної інформації у сфері розробки технологій виготовлення військової зброї, товарів військового призначення, а також компрометуючої інформації стосовно співробітників правоохоронних органів та органів державної влади з метою її подальшого використання на шкоду інтересам України.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини