MENU

Анатолия Гриценко признали самым профессиональным депутатом

1670 8

Сьогодні дізнався, щожурналісти суспільно-політичних іділових видань поставилимене на перше місце серед депутатівРади за трьома показниками: відкритість,взаємодія із ЗМІ та професійність. Ну,нарешті, хоч десь я перший прохідний:)

ДякуюВам за високу оцінку і обіцяю: таким ізалишуся, наступного тижня мені 55, і явже не змінюся:)

Залишуся для Вас,як і раніше, відкритим, щирим і правдивиму своїх коментарях.

Знаю, що номермого мобільного (який не змінювався з1999 року, з моменту придбання першоготелефону) є майже на всіх каналах, нарадіо, на сайтах, у редакціях друкованихвидань, часом до районної газети.

Вичасто дзвоните, шлете смс-ки, пишетемені в «лічку» Facebook – і якщо не зайнятийневідкладним, ми завжди спілкуємося,Ви отримуєте живі коментарі напряму,без прес-секретарів. Буває, і у вихідні,і вночі, а якщо не в Києві – то Ви часомвиводите мене в прямий ефір прямо ізмашини, з відпустки, чи навіть зрибалки:)

Спілкування з Вами –внутрішня потреба та ще й посиленависокопрофесійною роботою дружини-журналіста,бо Юля Мостова, як і Ви, живе і горитьцікавими і важливими новинами.

Тожз відкритістю проблем у нас не буде. Якне було їх дотепер, незалежно від посадиі місця роботи: Центр Разумкова,Міноборони, чи парламент.

Апрофесійність? Вона теж залишиться, їїж не проп'єш:)

 

Анатолий ГРИЦЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини