MENU

В Николаевской области пенсионерку засудили за отказ голосовать за «регионалов»

796 0

Умісті Новий Буг Миколаївської областіпродовжують судити тих, хто насмілюєтьсякритикувати Партію регіонів. Так,місцевий суд у складі судді Васильченкоза участю секретаря Кузьміної визнавпенсіонерку Ольгу Репіховіч винною ускоєнні адміністративного правопорушенняі засудив до штрафу в 510 гривень.

Якповідомляє nikvesti.com, суть звинуваченьтака: під час зустрічі з депутатамиобласної і районної рад від опозиціїобвинувачена заявила, що не голосуватимеза Партію регіонів після того, що цяполітсила зробила з пенсіонерами.


Суддяперелічив ознаки передвиборної агітації,серед яких є такі, як: «Проведення зборівта інших зустрічей з виборцями»,«Проведення мітингів, походів,демонстрацій, пікетів», «Проведенняпублічних дебатів, дискусій, «круглихстолів», прес-конференцій щодо положеньпередвиборних програм та політичноїдіяльності партій (блоків) - суб'єктіввиборчого процесу чи кандидатів удепутати». Факт критики пенсіонеркоюРепіховіч П
артії регіонів «достовірнозафіксовано аудіозаписом». Урешті решт,її визнали винною у проведенні незаконноїагітації.


Раніше Новобузькийсуд вже штрафував місцевих жителів закритику Партії регіонів. 1 жовтня судзасудив Василя Луценко до штрафу в 510гривень за те, що той публічно закликавсвоїх земляків не голосувати за Партіюрегіонів, яка, на його думку, не тількине виконала свої передвиборні обіцянки,але і прямо порушила їх, позбавившитисячі громадян передбачених закономсоціальних виплат.


Як наголошується впостанові, своє рішення суддя обґрунтувавтим, що Луценко висловив свою думку прорезультати дворічного правління Партіїрегіонів 6 серпня, а офіційна агітаціябула дозволена тільки з 9-го, тож вінтаким чином порушив закон «Про виборинародних депутатів».


Андрій ХАРТАНОВИЧ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини