MENU

СБУ боится эротической поэзии

440 0

Просто зараз, від 15.00починаючи, я мав модерувати виступмолодих письменників перед курсантамиакадемії СБУ. Про це кілька днів томупопрохала співробітниця цього закладу,яка зателефонувала до директора Будинкуписьменників. А оскільки секретар попідтримці творчої молоді я, то й проектбуло адресовано мені.

До участі язапросив двох надзвичайно яскравихмолодих поеток Анну Малігон та ЛесюМудрак. Обидві, до речі, вже давно єчленкинями НСПУ, авторами кількохрезонансних книжок. Але для академіїСБУ цього виявилося мало і у нас попросилинадати на поеток... характеристики.Зрозуміло, що їм коректно пояснили, щорадянський час давно минув, тому давайтепрацювати як з іншими працюємо. Алебомба вибухнула пізніше – учора зновузателефонувала безіменна працівницяі поставила вимогу, щоб Леся Мудрак невиступала, бо її виступи, мовляв, занадтоеротичні і можуть спровокувати умайбутніх доблесних есбеушників якісьне такі ерекції, ой, вибачте, реакції.Оскільки, це вже, на мою думку, є повнимсовком, щоб не сказати дебілізмом, можулише здогадуватися, чого ж там вчать, утій академії, молодих людей?

Письменники– люди солідарні, тому ми й не пішли навиступ усі, чим викликали дзвінок зісловами «ви нам сорвалі мєропріятіє».Я трохи пожалкував, бо напевне вартобуло таки піти і заспівати там свої, атепер вже майже народні стилізації підколомийки, особливо ту, де «Посадивгуцул смерічку, а виросла туя...!»

Алещо тут казати? Хіба те, що яка влада, такій спецслужби!

P.S. Впевнений, що середкурсантів академії СБУ є чималонормальнихз хлопців і дівчат. Так от,сьогодні, о 19.00 вони можуть прийти добукарні «Бабуїн» (вул. С.Петлюри, 10), дей виступатимуть Леся Мудрак і АннаМалігон у пректі «Ніч еротичної поезії».а я, як завжди, модеруватиму))))

Сергей ПАНТЮК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини