MENU

«Доступное жильё» рекламирует известный на Донбассе украинофоб

625 0

17 жовтня 2012 року незадовгодо виборів, нинішній віце-прем’єр-міністр— міністр інфраструктури Борис Колесніков дав прес-конференцію з черговимиобіцянками та черговою підміноюпровальної программи «Доступне житло».Згідно цієї програми брехливийантиукраїнський режим Януковича обіцявзабезпечити молодь дешевим доступнимжитлом та пільговим кредитуванням нанього.


Звісно, виконати ціобіцянки не вдалося і було вирішенорозтягнути їх по часу, оголошуючи нові.Тому Колесніков знову наобіцяв вженезрозуміло чого, навіть не програму,а якийсь невідомий «новий ринок житла»,яким певно запланував укотре обманутивиборців.




Кілька днів по тому, асаме 24 жовтня 2012 року, на сайті «РадіоСвобода» вийшов типовий замовнийматеріал, що ніби-то розповідає проправдивість соціальних обіцянок«регіоналів».


На відео у матеріалідонеччанин — молодий батько - підприємецьрозповідає, як придбав квартиру задопомогою програми «Доступне житло».При цьому чітко зазначає «Колєсніков говорив правду».

 

 


Дивним співпадіння, щоі наводить на думку про замовність чито пак «непересічність» матеріалу, єте, що герой сюжету молодий батько єніким іншим, як Павлом Губаревим.


Не зважаючи на те, щоГубарев досить молода людина, відомийвін переважно тим, що стежить загромадським життям Донеччини вже неперший рік.


На особистій йогосторінці у мережі Facebook не встановиш,які саме переконання сповідуєцейдонеччанин. Але якшо зазирнути у зовсімнедавню історію, то можна із впевненістюговорити, що відноситься Губарев докагорти українофобів та представниківпроросійських радикальних рухів, що запідтримки «регіоналів» останнім часомрозплодилися в Україні, а особливо наДонбасі та у Криму.


У першу чергу відомийвін тим, що очолював у Донецьку так зване«Русское Национальное Единство» (РНЕ)- російську націоналістичну організацію,засновану у 1990 році скандально відомимросійським радикалом АлександромБаркашовим.


Губарев поруч із своїмкумиром — московським письменникомМаксимом Калашніковим - авторомантиукраїнської книги «НезависимаяУкраина: Крах проекта»


Саме у складі РНЄ та запідтримки штабу Віктора Януковича у2004 році ним був створений загін«дружинників», що патрулював Донецьку пошуках «інакодумців» передпрезидентськими виборами.


Згодом Губарев бувпомічений на керівних постах у штабіодіозної Наталії Вітренко.

 


Не дивно, що пов’язаніз вищим керівництвом «регіоналів» (доякого належить і Колесніков) українофобиагітують і розхвалюють ініциативи своїхкерівників. Не дивно і те, що на цю рольне знайшлося нікого окрім замовнихпровокаторів з РНЕ та вітренківців.


Ярослав СОБАЧНИК ya-sobachnik


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини