MENU

Роман Василя Шкляра «Залишенець» снимают с продажи

452 0

Письменник ВасильШкляр здивований інформацієюпро зняття з продажу його книжки«Залишенець» через загрозу штрафі запропаганду тютюнопаління.


«Я дуже здивований тим,що книжкові магазини знімають з продажумої книжки, на яких є моя фотографія зсигаретою, тому що податківці штрафуютьїх за пропаганду тютюнопаління», -  цитуєШкляра прес-служба партії «Собор».


За його словами, навітьсаму благу ідею чиновники вміютьспотворити і довести до абсурду, тількиб з когось здерти копійку.


Шкляр риторично запитав«А тоді що робити з «Енеїдою» Котляревського,шедеврами мистецтва, скажімо, з картиноюПоля Сезана «Курець» або з такимикіношедеврами, як «Лейтенант Коломбо»,«Комісар Мегре » або « Шерлок Холмса»?».


ВасильШкляр, який нині балотується у народнідепутати у Львівському виборчому окрузі№ 123 (Львівська область) переконаний,що нинішня ситуація - лише привід вилучитиз продажу «Залишенця», адже «Колесніченкодавно носився з цією ідеєю».


Нагадаємо, що 23жовтня сталовідомо, що Книгарні знімають з продажукнижки, на яких є фотографії з цигарками,щоб уникнути штрафів за пропагандутютюнопаління.

 

novosti-o 




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини