MENU

«Нам не по пути с теми, кто стал товаром», - Ирина Фарион об УДАРе

1010 2

   

   

«Це перші вибори в нашійукраїнській історії, які не є політичними,а є буттєвими. Ми задемонструємо собі,цілій Україні, усьому світові, що мипорівняно з 2004-м роком значно вирослияк нація, припинили рухатися лише погоризонталі, що наша українська хода –це хода вертикальна. Прийдешні виборипокажуть нам це», – зазначила кандидату народні депутати України від об'єднанихсил опозиції у 116 виборчому окрузісвободівка Ірина Фаріон 25 жовтня 2012року на віче у Львові.


Звертаючись до громади,націоналістка наголосила, що поприбруд, який виливають проти опозиції,влада отримає несподіваний результат.


«Величезну несподіванкуготує велика Україна, не меншу несподіванкунацієцентричного духу готує схід іпівдень України. Саме тому ця орда імені Януковича так шаліє, саме тому такийнесамовитий бруд вони викидають сьогодні,зокрема по Львову чи проти ЮркаМихальчишина, чи проти мене, прот  ІгоряВасюникаМихайла Хміля чи проти ІриниСех і інших кандидатів, що йдуть від ВО«Свобода» та ВО «Батьківщина». Цесвідчить лише про їхній панічний страхперед тим, що в країні народилася новаякість політиків-державотворців. Неполітиків бізнесменів, крахоборів,шубравців, холуїв і лакеїв – народилосянове покоління політиків, що хочутьжити в самодостатній, сильній, незалежнійдержаві», – зазначила Ірина Фаріон.


Саме через зв'язокпоколінь, як зазначила свободівка, черезчерпання сили у своїх героїв, українціввже не спинити.


«Саме через те, що мивзоруємося на ідеологію націоналізму,ми такими сильними, вільними і щасливимипочуваємося, бо ми абсолютно впевнені,що неможливо спинити українськогопоступу до правди, поступу до власноговизволення, пізнання самого себе»,– наголосила Ірина Фаріон.


Націоналістка такожзвернулася до людей із проханням, щобивони у власному середовищі переконалитих, хто розчарований, все ж прийти навибори та "розстріляти" владубюлетенем.

Не оминула своєю увагоюпані Фаріон також тих, хто продає своїголоси, або свідомо відмовляється відспівпраці з опозицією (УДАР та інші).


«Нам не по дорозі зтими, що стали товаром, нам не по дорозіз тими, котрі забули, що рушієм кожногоз нас є не тіло, а душа. Повернімо нашуУкраїну обличчям до сонця через свійрадикальний вибір. Ще ніколи вибори небули таким чорно-білими, де біла барва– це наша, чорна – це їхня. Тому нехайтремтять від того, що народилася новаякість політики, народилося врешті-рештнове українське суспільство, сподіваюся,вільне від роздвоєння, вільне відголосування за менше зло, вільне відкомпромісів. Не буває компромісів ізбрехнею, бандитами, лукавством, Пригадуєте,як казав Шевченко, що блаженний муж налукаву не ступає раду. Дуже хочу, абикожен із нас відчув свою максимальнузначущість у державотворчому процесі,аби ми не мали відчуття гвинтиків увеличезному колесі української історії.Натомість мусимо мати відчуттясамодостатніх переконливих суб'єктів,яким усе під силу», – звернулася догромади Ірина Фаріон.

 

ua-vybory-2012 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини