MENU

Главное для оппозиции - не втянуться в провокационные сценарии Банковой - эксперт

529 0

 
Коментатори, близькі до Банкової, синхронно (мабуть за новітніми темниками) вкидають тезу про перемогу Партії регіонів за списками. ПР дійсно на першому місці. Але не можна приховати того, що навіть разом із комуністами вони набрали менше за списками, ніж опозиція. І це вирок суспільства. Бо коли йдеться про боротьбу політичних команд, а не грошей і адмінресурсу в мажоритарних округах – вибір суспільства очевидний.

Друга теза, яка почала гуляти у ЗМІ – поляризація у майбутньому парламенті між комуністами і «Свободою». 10-відсоткове голосування за «Свободу» – це теж реакція суспільства на політику влади: грабіжницьку і русифікаторську. Але тепер абсолютно зрозуміло, що влада хоче провокувати конфлікти у парламенті саме між КПУ і «Свободою», потім ця картинка піде гуляти російськими і західними ЗМІ, і тут вийде влада – «вся в білому», «гарант стабільності». 

Не можна дати владі відвести увагу суспільства від основного протистояння, яке чітко виявилося в ході кампанії: між її бандитськими методами і необхідністю повернути країну на шлях демократичного розвитку. Тому абсолютно важливо для опозиції (і для «Свободи») не дати себе втягнути у провокативні сценарії Банкової, політику «поділяй і володарюй» у виконанні безвідповідальних очільників країни.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини