MENU

Объединенная оппозиция создаст «черный список» судьей, их ждет уголовная ответственность

1087 1


Нашіфракції у Верховній Раді пильноконтролюватимуть кожне їхнє рішення іми доб’ємося того, щоби ці люди не лишевтратили займану посаду, а й понесликримінальну відповідальність.


Нинішнєбеззаконня, яке панує у судах, досяглокритичної точки. Доказом тому – останнірішення Обухівського та Васильківськогорайонних судів Київської областіта Київського окружногоадміністративного суду.


Зокрема,напередодні Обухівський районний судпротизаконно задовольнив низку позовівкандидата від Партії регіонів ТетяниЗасухи проти ДВК 94-го округу з метоюподальшої фальсифікації виборів. Доприкладу, суддя Степанова прийняла такерішення на підставі сфальшованихдокументів, навіть не надавши словавідповідачам – членам ДВК, які кількаразів зверталися із клопотанням ізаявляли, що факти, на які посилаєтьсяпозивач, можуть спростувати десяткиосіб. Так, у ході засідання «спливли»довіреності, нібито видані членами ДВКпредставникам Партії регіонів. На цихзасіданнях був присутній представникОБСЄ від Норвегії, який зафіксував усіпорушення, вчинені суддеюСтепановою. Нагадаємо, суддяСтепанова Оксана Сергіївна відома вУкраїні, як «суддя Луценко», оскількисвого часу прийняла незаконне рішенняпро арешт Юрія Луценка.


Подібна ситуаціясклалася й у Васильківському районномусуді, де суддя Степаненко В.В. протизаконноперенесла судове засідання на годинураніше, не повідомивши про це іншісторони, окрім провладного кандидата,та за зачиненими дверима винесла 10протизаконних рішень на користь кандидатавід Партії регіонів.


Окрім того,напередодні суддя Київськогоокружного адміністративного суду ВікторАмельохінвиніс рішення запозовом провладного кандидата ІгоряЛисова, не виголосивши прийнятерішення публічноТобтодля громадськості це рішення так ізалишилося невідомим. Нагадаємо, владанамагалася через брудні технології недопустити перемогу у 211-му виборчомуокрузі (Голосіївський район Києва)опозиційного кандидата Сергія Терьохіна,перерахувавши голоси виборців вже накористь кандидата від Партії регіонів Ігоря Лисова.


Схожа ситуаціяі на 216 виборчому окрузі, де перемагаєкандидат від Об’єднаної опозиції«Батьківщина» Ксенія ЛяпінаКиївськийокружний адміністративний судвиніс протизаконнуухвалуза позовом Олександра Супруненка, якийоскаржив свій програш на виборах допарламенту на мажоритарному окрузі 216в Києві. Головуючий СмолійІ.В., судді Григорович П.О., КаракашьянС.К. винесли рішення: визнати протиправноюбездіяльність ОВК №216 і зобов’язатиїї провести перерахунок голосів на 43дільницях. Але насправді це замовнерішення суду – незаконне, оскільки вінперебрав на себе повноваження окружноївиборчої комісії.


Нагадаємо,за даними сайту ЦВК, за результатамипідрахунку 100% голосівна київському окрузі №216 з відривом у1347 голосів перемагає Ксенія Ляпіна.


Більше того, згідноінформації, якою володіє ВО «Батьківщина»,Київський апеляційний адміністративнийсуд вже отримав жорстку вказівку «згори»щодо справи, якою представник Партіїрегіонів Супруненко намагаєтьсявідібрати законну перемогу у КсеніїЛяпіної. Так, Київський апеляційнийадміністративний суд має у будь-якийспосіб визнати «переможцем» Супруненка.Ми публічно заявляємо, що нам відома цяінформація і ми будемо жорстко боротисяіз цим протизаконням. Кияни не дадутьпродажним судам відібрати у них перемогу!


ВО «Батьківщина»наголошує – ми ініціюємо перевіркуусіх суддів, що прийняли протизаконнірішення на користь Партії регіонів –під ними горітимуть стільці! І якщо ниніці судді переконані, що тихенькотворитимуть беззаконня, то ми їхзапевняємо – це вам не минеться! Вашінинішні господарі незабаром від васвідхрестяться і ви нестимете кримінальнувідповідальність за всі вчинені злочини.

 

Павло ПЕТРЕНКО 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини