MENU

Ремонт Верховной Рады нардепы должны сделать за свой счёт - Турчинов

782 2

Расходы 20,5 млн грн, которые Верхованя Рада виделила на внешний ремонт и постройку забора, в условиях напряженной социально-экономической ситуации являются нерациональной тратой денег украинских налогоплательщиков, тем более, что забор возле Верховной Рады Украины неуместен и станет памятником тоталитарных реалий. Сократить эту сумму поможет привлечение на ремонт сторонних источников прибыли народных депутатов.

Об этом заявил один из лидеров украинской обьединенной демократической оппозиции, первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов:

«В бюджеті не вистачає грошей на соціальні виплати!»,  «Потрібна жорстка економія!», -  ці та інші волання представників провладної партії лунають звідусіль ледь не щодня. Саме через брак коштів в бюджеті з пенсіонерів, інвалідів та ветеранів вирішили зняти пільги. Всі…

На фоні цього абсолютним знущанням виглядає  виділення сотень мільйонів на задоволення духовних потреб у витонченій сантехніці господарів будинку на Банковій. 

Верховна Рада дещо скромніша але також потребує матеріальної допомоги. Так 20,5 млн. вони виділили самі собі на зовнішній ремонт, встановлення паркану і «облаштування» приміщень Верховної Ради.

Ну добре, може там якійсь дійсно проблеми з дахом у Верховній Раді. Ну поїхав. Треба підлатати. Це зрозуміло. Але вибивати на це мільйони в умовах «тотальної економії»?

Тому в мене є пропозиція управлінню справами парламенту: витрати скоротити та залучити на ремонт сторонні джерела прибутку. Одне прямо зараз можу підказати - реалізація новенького паркану, який мабуть встановивсь сам-собою навколо Верховної Ради. Тому що ні представники парламенту, ні міськадміністрації про причини та шляхи його появи нічого не знають. Абсолютно нічого!

Тоді постає питання навіщо киянам та гостям міста терпіти цю чергову пам'ятку нових тоталітарних реалій України?  Нехай управління справами наведе лад на своїй території  та зріже цей паркан, який, впевнений, із задоволенням придбають ті ж самі олігархи (які за сумісництвом працюють в уряді) для огородження своїх нових державних дач. На виручені гроші можна спокійно підрихтувати свій дах.

Думаю, якщо на цей крок не сподобиться Верховна Рада, то їм варто буде трошки почекати і на допомогу їм прийдуть люди. В мить розберуть паркан на деталі ті ж пенсіонери, чорнобильці, афганці, підприємці. А розібравши… Розібравши паркан, з його частинами в руках, люди радісно та з посмішками на обличчях допоможуть Верховній Раді знайти шляхи більш ефективної та економною роботи».

Напомним, ранее Александр Турчинов заявлял, что милиция и СБУ не способны выполнять свою главную функцию и превратились в инструмент борьбы с украинским народом. 

UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини