MENU

Стало известно, кто руководил бесчинствами «Беркута» в Первомайске

1396 1

Чесні працівники міліції Миколаївської області задокументували і доповіли в парламентський комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією подробиці викрадення бюлетенів і використання для цього спецпідрозділу «Беркут» в окрузі №132 в Первомайську.

Всією операцією особисто керував перший заступник начальника міліції громадської безпеки МВС Олег Сало. Цей персонаж добре відомий з подій 2004 року, коли він керував міліцією Львівщини. Саме тоді міліція нахабно була використана для фальсифікації виборів, тиску на громадськість і ЗМІ. Нагадаю, що у лютому 2005 року Генпрокуратура порушила проти Сало дві кримінальні справи за фактами порушення виборчого права та зловживання владою та службовим становищем. Після цього він був оголошений в міжнародний розшук.

Згідно з даними оперативників Миколаївщини, офіційно спецпідрозділ «Беркут» не був залучений для викрадення бюлетенів і доправлення їх в миколаївський суд – це була особиста вказівка Сала. Оригінали бюлетенів з суду були вивезені депутатами від ПР на авто Тойота-Камрі №ВЕ9494, який доїхав до так званої «лисої гори».

Там авто зустрів начальник ДАЇ області, який перегрузив бюлетені в автомобіль «Додж» з номером 0237. Начальник ДАЇ супроводжував документи до ЦВК з мигалками в супроводі інших авто. Також дана операція неегласно супроводжувалася управлінням, яке займається зовнішнім спостереженням.

Не виключено, що пан Сало причетний і до викрадення бюлетенів з округу в Каневі.

Hennadii Moskal

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини