MENU

Постоять возле Ленина на 7 ноября стоит 50 грн.

348 1

Участь у мітингу взяло близько тисячі осіб. Мітингувальники тримали в руках прапори Компартії. Серед присутніх були як пенсіонери, так і школярі 13-ти років.

За неофіційною інформацією, окремим особам за участь у мітингу платили до 50 гривень.

Загалом, мітинг тривав півтори години. Перед присутніми виступали лідери партії – зокрема Петро Симоненко. Він подякував виборцям, за те що вони проголосували за КПУ.

Мітинг відбувся під наглядом кількох сотень бійців спецпідрозділу «Беркут».

По завершенню акції комуністів, один з чоловіків вирішив висловити протест та витер комуністичним прапором свої черевики. Більшість комуністів спробували відібрати стяг, почалася невелика штовханина, але правоохоронці зупинили конфлікт.

Водночас на Майдані Незалежності свою акцію провели активісти ВО «Свободи», яка зібрала приблизно сотню людей. Як вказали свободівці, їх головним завданням було - не допустити маршу комуністів Хрещатиком.

Обидві акції проходили спокійно. Наразі на Бесарабській площі, де був перекритий рух через акцію КПУ, рух відновили.

Нагадаємо, напередодні лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок пояснив, що в його партії цей день, 7 листопада, вважають днем пам’яті жертв політичних репресій. Він також заявляв, що «Свобода» одним із перших законопроектів у Верховній Раді нового скликання внесе проект про заборону комуністичної ідеології.

 

 

БАНДЕРІВСЬКИЙ ЛЕГІОН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини