MENU

Страх Януковича настолько велик, что он теряет голову - Турчинов

1394 1

Уголовное дело - за возложение долгов корпорации «Единые энергетические системы Украины» на бюджет Украины, которое возбудили в отношении экс-премьера Украины Юлия Тимошенко,  - это трусливая реакция президента Украины Виктора Януковича и его команды на возмущение и протестные настроения украинцев.

Об этом сообщает первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов в своем блоге.

«Якщо курці відтяти голову вона ще деякий час продовжує бігти. По інерції. Так і у нас, влада, втративши голову від страху перед необхідністю звільнити. Тимошенко, чого вимагає весь цивілізований світ, почала панічно бігати по колу. І в ході цього шаленого забігу,  не змогли вигадати нічого кращого як реанімувати  закриту судами ще за часів Кучми дохлу справу проти корпорації ЄЕСУ.  

Майже два роки вони, розкрутивши всю свою репресивну махіну, намагались сфабрикувати хоч щось проти Тимошенко за її діяльність на посаді прем‘єр-міністра. Та не змогли.   Їх тоталітарний маховик дав збій. Вийшла брудна бульбашка, яка завжди виходить за  що б вони не брались.

Одним словом, у спробах влади залишити Тимошенко за ґратами суцільний абсурд та нісенітниці. Їх страх настільки великий, що вони ладні робити будь-що, щоб їх головний опонент ніколи не вийшов із в‘язниці.

Їх страх настільки великий, що вони втрачають від нього голову… А коли людина втрачає голову від страху, вона стає схожою на курку, якій відтяли голову. Вона біжить за інерцією… А потім падає, щоб вже ніколи не піднятися», - отмечает Турчинов.

Напомним, ранее Турчинов заявлял, что Янукович пытается оставить Тимошенко в тюрьме любым способом и что в этом обвинении отсутствует содержание, а значит отсутствует и само обвинение.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини