MENU

Классический пример политических проституток, Сергей Мищенко. Какая же мерзость! — блогер

2059 0

Классический пример украинских политических проституток, Сергей Мищенко. Какая же мерзость!!!

Из интервью с Сергій Лещенко.

- Ви зараз не шкодуєте, що голосували за Пшонку? Адже опозиція звинувачує його в репресіях, а він прийшов на посаду завдяки і вашому голосу.

- Я ні про що не шкодую. Я отримав вотум довіри у своїй фракції. Але я проти того, що у нас відбувається в країні. У мене є людські відносини з Пшонкою. Це та людина, з якою я пройшов прокурорський шлях, який мене підтримав, коли мені дуже було погано. У мене людські відносини на першому місці, а політику я ставлю на друге.

- Що ви маєте на увазі?

- Мене довбали по повній програмі, коли 2001 року я порушив кримінальну справу проти Засухи через той "безпредєл", який вони творили у Київській області. Її чоловік Анатолій Засуха був губернатором області, а Тетяна на свою Ковалівку Васильківського району відправляла мільйони з бюджету. І я порушив справу. Через це мене зняли, а справу поховали. Уже після Майдану її поновили, і потім же через цю справу Засуха бігав по закордонам.

Але у 2001 році в мене забрали генерала, мене гноїли. І Пшонка був в числі тих, хто мене підтримав, коли мені було погано, коли в мене віднялися ноги, і я рік лежав у лікарні. Я міг стати інвалідом. Тому в мене є моральне право голосувати за нього.

Виталий Кобзарь

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини