MENU

Сегодня перед началом совещания с Захарченко и Лавриновичем произошел конфуз

1938 1

Сьогодні перед початком координаційної наради з силовиками стався конфуз. Після слів «Президент України Віктор Янукович», що пролунали з колонок, зал здійнявся і почав аплодувати. Але виявилося, що зарано. Янукович не йшов. На сцені вишикувались силові міністри, в залі - вся еліта правоохоронних органів, при параді і в мундирах...Спочатку повисла напружена пауза. Захарченко з Лавриновичем переглянулись на сцені, після чого вперто задивилися в підлогу.

І так - 8 хвилин. Приходила то охорона, то начальник президентського протоколу поправляв мікрофони і папірці на трибуні. Але довгоочікуваний Гарант все не йшов. Зал продовжував стояти. Найважче було тим, хто на сцені. Виказувати те, що вони відверто нудьгують, неможна: вони чекають на Президента, а це - урочистий момент. Сміятися та навіть посміхатися взагалі заборонено: комусь може здатися, що сміються над Президентом, тоді біда. Розмовляти «в строю», коли вихід Головного вже оголосили - взагалі верх нетактовності. І головне - не побачити очі того, хто стоїть поруч і думає так само.

Розв'язка перевершила всі очікування. Тільки-но почувши гарантові кроки, ті, хто стояв на сцені, поповертались СПИНАМИ до людей в залі, аби потиснути гарантову руку. Хоча можна було відійти на крок назад від своїх стільців і так само утворити прохід для Президента, але при цьому не виказати неповаги до оточуючих.

Але цього не сталося.

На нараді, яка тривала півтори години, обговорювали, як правоохоронні органи повернуться обличчам до громадян.

Olga Chervakova

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини