MENU

В Европе запрещают Новый Год и Рождество. Спасибо мусульманам

1077 2

Влада Брюсселя прийняла рішення встановити на Різдво на центральній площі Гранд-пляс замість традиційної ялинки електронну інсталяцію. Дана ініціатива обурила користувачів бельгійських соціальних мереж, пише novosti_o.

Дебати підігрів коментар члена муніципальної ради Біанкі Дебетс, яка пояснила такий вибір «релігійними причинами»: нібито ялинка як символ християнського Різдва може зачепити почуття представників інших конфесій.

За її словами, саме з таких міркувань делікатності традиційний брюссельський «Різдвяний ринок» нещодавно перейменували в «Зимові задоволення». «Чи не будуть скоро на Гранд-пляс розсипати пісок і приводити туди верблюдів?», - іронізують блогери, багато з яких закликають до бойкоту «Зимових задоволень» і вимагають зберегти природну ялинку «в ім'я поваги наших цінностей і традицій».

 Деякі пропонують зібратися на площі 8 грудня і принести туди свої ялинки. «І що тепер піде за цим? - задається питанням один із блогерів. - Скасують яйця на Великдень, тому що вони є нагадуванням про воскресіння?».

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини