MENU

Анне Герман напомнили о работе на КГБ

4571 13

  


12 листопада 2012 членполітради ВО «Свобода» Андрій Іллєнковзяв участь у програмі «Свобода слова»на телеканалі ICTV

 

 

11:58 - 14:39


Андрій Іллєнко: Минікого не будем вішати. Ми проведемолюстрацію, і всіх комуністів, всіхспівробітників КГБ, сексотів, всіх тих,хто знищував Україну, вони всі понесутьзаконну відповідальність. В формі там«дерев» и не «дерев» - це визначить суднаш. Найгуманніший в світі.  


Ганна Герман: Можне щеодне запитання?


Андрій Куликов: ПанеІллєннко... Я перепрошую, одну хвилинку.Я не в тоні допиту. Скажіть мені, будьласка. Чи Ви поділяєте гасло польськихнаціоналістів («На деревах замістьлистя будуть висіти комуністи» - ред.)? 


Андрій Іллєнко: Товариство...


Андрій Куликов: Ібудьте 


Андрій Іллєнко: Щераз повторюю


Андрій Куликов: Ібудьте люб`язні зробити це у максимальнодоступній формі.


Андрій Іллєнко: Япояснюю ще раз. Ми - антикомуністи. Ми -за заборону Комуністичної партії, зазаборону комуністичної ідеології. Зате щоби в Україні були подолані наслідкибагатолітньої окупації, геноцидуукраїнської нації. Ми - за те щоби всіті, хто до цього причетні були покарані.В законний спосіб.


Якщо Ви хочте зарапочути від мене публічно заклики донасильства або до порушення Кримінальногокодексу - я розумію, що це потрібно дляяскравих журналістських заголовків вновинах. Але я вже достатньо давно вполітиці, я знаю ці речі. Я Вам ще разповторюю: ми - за те щоб в Україні не булолюдей, які ненавидят Україну, не булотих, які сьогодні знищують нашу державу.І вони...


Андрій Куликов: ПанеІллєнко, Ви здатні уявити, що я хочувід Вас почути не заклики до насильства,а я хочу почути спростування того, щоможе бути закликом до насильства (ГаннаГерман починає голосно реготати - ред.) 


Андрій Іллєнко: Якщохтось кричить «Комуняку - на гіляку!»чи ще щось інше, то я теж не буду бігатиі казати «Не кричить цього! Жах який!»


Андрій Куликов: Зрозуміло. 


Андрій Іллєнко: Дякую.


Андрій Куликов: В`ячеславПіхо... А? Так.


Ганна Герман: Тількиодне ще, з Вашого дозволу. Не в формідопиту, а лише як таке дружня... дружнєзапитання. От Ви сказали, що ви будетепочинати люстрацію не з Опозиції, а звлади. Знаєте, я працювала у Польщі тоді,коли Польща проводила люстрацію. І вонитеж добре, вони зробили ту помилку, щовони почали не з влади, а з себе. Вонипочали з опозиції, і до кінця вже немогли люстрацію провести тому що кіцялюстрації не лишилося ні одногоопозиціонера якого би не звинували вспівробітництві. Навіть Леха Валєнсуі Олександра Кваснєвского звинуватили. Тому ви добре робите що з себе непочинаєте.


Андрій Іллєнко: Яабсолютно не боюся люстрації.


Ганна Герман: Бо якбиви почали з себе, то жодного опозиціонераби не залишилося до кінця люстрації.


Андрій Іллєнко: ПаніГанно, я не знаю Ваш життєвий досвід.Чому Ви так про це говорите. Можливо, уВас є якась інформація. Поділіться знами, звичайно. 


Ганна Герман: Це вкнижках написано. Я Вам дам книжки.

 

VOSvoboda 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини