MENU

«Регионалы» думают сохранить льготы чернобыльцам и афганцам за счет пенсионеров - Турчинов

1017 0

В «регионалов» мысли работают только в одном направлении: забрать можно только в обездоленного народа. На законное требование чернобыльцев, афганцев и других слоев населения по сохранению их выстраданных жизнью и здоровьем социальных льгот, высокопоставленные вместе с депутатами от ПР начинают рассказывать, что это можно сделать только за счет других категорий населения и других пенсионеров.

Об этом написал первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов на своей странице в сети Facebook:

«На законну вимогу чорнобильців, афганців та інших верств населення щодо збереження їхніх вистражданих життям та здоров'ям соціальних пільг, високопосадовці разом з депутатами від ПР починають розповідати, що це можна зробити лише за рахунок інших категорій населення та інших пенсіонерів.

Дивно, що в них думки працюють лише в одному напрямку: забирати можна тільки у знедоленого народу. Є  більш надійні джерела ресурсів, які лежать просто на поверхні і про які влада чомусь ніяк не хоче згадати.

Наприклад, лише один літак для президента коштує бюджету 1 млрд. 280 грн., витрати ж на президентську адміністрацію – це ще півтора мільярда бюджетних гривень.

Ну це все дрібнички, порівняно із тим, скільки заплановано витягти з кишень платників податків на збагачення української влади та їх родин під дахом «Євро-2012». Це понад 90 мільярдів гривень!

Своїми зайвими мільярдами можуть поділитись і Міністерство внутрішніх справ і Генпрокуратура, і СБУ, не кажучи вже про Верховну Раду. Цих ресурсів вистачило б не тільки для збереження пільг чорнобильцям і афганцям, але і вчителям, і лікарям і всім, хто потребує захисту.

Коли ж згадати про олігархів, які під дахом цієї влади  збільшують свої статки щороку на 500%, за рахунок забраних у держави газу, підприємств чи інших ресурсів, то можна не тільки зберегти соціальні пільги, але і значно підвищити зарплати та пенсії мільйонів громадян, які годують нашу країну».

Напомним, что из-за ухудшения жизни людей, повысились протестные настроения в стране, причем на Востоке они оказались сильнее, чем на Западе.

 UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини