MENU

Медведчук прикупил крупнейшую группу ВКонтакте для женщин

846 0

Одна з найбільших українських підписок КБЖ (Клуб Брутальних Жінок) взялась за піар кума Путіна, олігарха Медведчука, котрий скоріш за все буде ставлеником Кремля на наступних президентських виборах в Україні, оскільки шансів у Януковича на перемогу вже не залишилось і треба щось вигадувати. Можна багато писати про цього пєтуха і те, як він набув своїх статків в Україні. З його ім'ям напряму пов'язане довгострокове ув'язнення та загибель одного із найвидатніших українських письменників Василя Стуса. Але мова зараз не про це...

Мова саме щодо бля*ства. Адміністрація пояснює це тим, що Медведчук підсипав їм трохи гречки для реалізації особистих інтересів (лікування хворого діда, можливо хто-зна) і тепер їх святий обов'язок йому трішки відсмоктати (відпрацювати гроші). Мовчимо вже, що ця підписка постила жарти в річницю Голодомора. Плювати, якщо б це була лише адміністрація підписки, але тисячі людей або вважають, що це нормально, або пообурювались трохи і з'їли. Ніхто ж не задумується до чого таке бля*ство призводить. Хтось отак-от трішки відсмоктав Члєніну щоб врятувати свою душу і після цього загинули мільйони українців, хто відсмоктав Сраліну і знову мільйони загинули, Nепер ми на власні очі бачимо, як смокчуть Янику то через страх, то через гречку, то через інші причини. І ніхто не може зрозуміти, що НЕ ми продаємось, бо життя таке, а життя таке, бо ми продаємось.

Скажете, що у цьому КБЖ лише ТП, яким на все пох, Їм треба лише жерти, спати, ржати і срати, а не думати про якусь гідність та перспективу, але це не обмежуються лише тою спільнотою, навколо нас такого бля*ства вистачає, яскравий приклад цьому ті, хто зараз управляє Україною. І якщо саме ми це не змінимо, то воно саме ніколи не зміниться.

Усю спільноту звинувачувати ми не можемо, а лише робимо висновок, що там дешеве бля*ство в адміністрації, тому просимо зробити для себе потрібні висновки і поширити цю інформацію!

 

 

МИ - ПАТРІОТИ УКРАЇНИ!

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини