MENU

«Молодёжи легче всего продавать свой голос за деньги», - Олесь Доний

538 0

Новообранийдепутат Верховної Ради України ОлександрДоній вперше після передвиборчихперегонів зустрівся зі своїм електоратом.Він подякував за кожен голос, якийвіддали за нього коломияни та поділивсяпланами на майбутнє. Про що ще говорилина зустрічі з народним депутатом - знають наші журналісти.


17грудня розпочне свою роботу ВерховнаРада України сьомого скликання. Середновообраних депутатів і ОлександрДоній. Нагадаємо, самовисуванець набравмайже 44% голосів виборців 88-го виборчогоокругу з центром у Коломиї. І хоча післяперегонів минув місяць, депутат все жподілився з коломиянами враженнями відних. Зокрема, Олесь Доній назвав цівибори найбруднішими за всю історію.


ОлександрДоній зазначив, що відчував підтримкусвоїх друзів та просто небайдужих людей.Адже протягом передвиборчої кампаніїу Коломию на його підтримку приїжджалимитці, літератори, письменники, ГероїУкраїни, музиканти та співаки. У приміщеннідрамтеатру не було жодного вільногомісця. Були тут представники влади,духовенства, культурних та науковихсфер. Олександр Доній зазначив, щорегулярно відвідуватиме Коломию тазвітуватиме перед виборцями.

  

Oles Doniy




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини