MENU

Мэр Харькова не носит пейсы, он цепляет на себя «георгиевскую ленточку» - Корчинский

1995 5

  

 

  

Я теж глибоко обурений,адже і для мене знаменитий журналіст Лєщенко є значно більшим лінгвістичнимавторитетом, аніж ( до речі, судимий )віршомаз Шевченко. Проте, мені ніколинавіть не спадало на думку захищатинаших друзів juden (щоб ні тим, ні тим) відукраїнських націоналістів, бо juden самікого хочеш захистять, а потім доженутьі ще раз захистять.


Це вони, а не ми маютьізраїльські ядерні ракети, українськітелеканали, металургійні і хімічнізаводи, банки, безліч чиновників,пригодованих журналістів, беззаперечнупідтримку з боку США та Євросоюзу. Я взахваті від них! І дуже соромлюсяукраїнських націоналістів, які окрімМірошниченка та Фаріон, нічого не мають.Тому, мої віртуальні браття й сестри,захищати сильних від слабких – єжалюгідним лакейством і може бутивиправдане лише бажанням урватиневеличкий ґрантик. Перетворенняюдейських громад на політичну націювідбувалося наприкінці ХІХ – початкуХХ ст. переважно на теренах України.


Таке перетворення длявсіх націй супроводжується відштовхуваннямсусідів й протиставленням себе тим, хтопоруч. Поруч були українці, саме томуукраїнці в єврейській національнійсвідомості досі мають репутаціюнайбільших антисемітів, а зовсім ненімці, не іспанці, не араби. Попри теєврей, який актуально усвідомлюєприналежність до свого народу, нестановить загрози українцям. Загрожуєтой єврей, який ідентифікує себе якрадянську людину, той, який замістьсинагоги ходить на зібрання русскогоблока, замість Песаха святкує 9 травня.Занадто багатьох євреїв не хвилюєкатастрофічне зникнення культури ідишв Україні, вони переймаються захистомросійської мови. Мер Харкова не носитьпейси, він чіпляє на себе «георгіївськустрічку». Може, йому плювати на Єрусалим,і треба демонструвати лояльність Москві?Найбільший єврейський культурний центрзбудовано у Дніпропетровську. Ця спорудаприкрасила місто, на яке місцева єврейськагромада має такий значний вплив. Проте,чому в цьому місті настільки потворнатопоніміка?


Досі всі ці вулиці,майдани й проспекти Маркса, Леніна,Дзержинського, Урицького тощо! Ви нехочете перейменувати вулицю Леніна напроспект Бандери? Назвіть її хоча бім'ям праотця Авраама та праматеріРахілі! Гидко ходити вулицею Косіора,перейменуйте її на Ісуса Навина! Скількиможна терпіти! Перейменуйте нарештіДніпропетровськ на Дніпройорданськ.


Поряд з єврейськимкультурним центром «Менора» не збудованоукраїнський культурний центр «Тризуб»,бо на відміну від євреїв, українці ніна що не здатні в Україні. Прикро, щоєвреї не цінують цього. Українці –толерантний, спокійний, незлостивий,делікатний народ. Народ без претензій.Ось три тисячі футбольних фанатіввиходять у Києві на акцію протесту. Такакількість протестуючих фанів у будь-якійєвропейській столиці означала б багатогодин безладів і вуличних боїв ізполіцією. Приємно зазначити, що в Києвіці фанати не наступили на жоден газон.


Такі, як я, обивателі іслужителі правопорядку можуть їх небоятися і не зважати на їхні протести.Хто такі професійні боксери? Тайсонсидів у тюрмі, Чісора – хуліган, Сандерсзагинув у перестрілці в якомусь кабаку.Чемпіон-українець – є кандидатом наук,творцем поміркованої політичної партіїй ніколи не наважиться підняти руку наполітичного опонента, навіть коли йоговиборці вимагають цього. Українців ужене треба сікти на стайні. Вони маютьсвою державу й тепер самі себе шмагають.Скажіть Мосаду, щоб не полював наМірошниченка.


Українці з патріотичногосередовища самі його затопчуть. Я зате, щоб усі народи називали один одногоне так як звикли, а так, як від нихвимагають. Жидів давайте називатиєвреями, москалів – росіянами, циганів– ромами. Якщо це загальне правило, томи можемо нарешті вибрати класнусамоназву й вимагати політкоректностівід усіх інших. Наприклад, хай вони насназивають володарями гір і степів. Саметак: я – «великий володар гір і степів»,мене ображає, коли мене називаютьукраїнцем.

  

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини