MENU

Реальный дефицит пенсионного бюджета составляет более 100 миллиардов

488 1

Переглядаю черговий – можливо прощальний – бюджет від Азарова і  середінших перлів бачу: тільки прямий дефіцит бюджету Пенсійного фондускладає майже 22 (!) мільярди гривень.

Плюс видатки із державного бюджету на «пенсії за різними програмами»-майже 62 мільярди – із яких чималий відсоток грошей іде на пенсіюноменклатурі.

Плюс вже проголошене 15-відсоткове державне здирництво при продажувалюти тими ж пенсіонерами, кошти від якого також повинні йти напокриття дефіциту бюджету Песійного фонду – а це ще за 20 мільярдівгривень.

От і виходить, що реальний сукупний дефіцит пенсійного бюджету складає понад 100 мільярдів.

Тігіпко «впарив» пенсіонерам підвищення пенсійного віку, розповідаючисолодку казочку про оздоровлення Пенсійного фонду. Що у сухому залишку?1) Найбільший дефіцит бюджету ПФ від 1991 року, 2) підвищений пенсійнийвік для жінок, яких на роботу при цьому у віці 55-ти років ніхто братине поспішає, 3) шістнадцять різних пенсійних законів і прірва міжтрудовими пенсіями та спецпенсіями номенклатури.

І нічого – черговий бюджет щойно проголосовано з неприхованимкнопкодавством. Тому що, шановні пенсіонери, якщо ви не знаєте – стабільність досягнуто, попереду добробут!!!

В'ячеслав КИРИЛЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини