MENU

Сегодня в Киеве отмечают праздник День Пробкостояния

801 0

У ці години у Київі знадзвичайним успіхом проходить щорічнийДень Пробкостояння, який за традицієюприпадає на день, коли випадає першийсніг. Тисячі киян і гостей міста вивелисвої автомобілі на дороги столиці, щобзустріти цей день разом. 

Цей деньмає свої традиційні розваги і ритуали.Водії розмітають машини з-під снігу,радісно сигналять усім навколо в пробціта з радістю виїжджають на перехрестяна червоний сигнал світлофору, аджеголовна ідея свята - утримати пробки встолиці як найдовше.

Навіть працівникиДАІ виглядають збудженими і по-святковомувбраними. Зі свіжим рум'янцем на величезнихмордяках і святково відполірованимижезлами та кокардами, вони сяють, наченова копійка.

Василь, водій ДЕУЛаноса: «Ну як... Якось спеціально неготувався. Ну, хіба кольоса на міняв назімні. Бо так воно веселіше... Більшешансів, шо не пропущу празніка. І непропустив. Тільки виїхав, як в свогокєнта Колю... у нього «копєйка» біла,так от Колі в двері влетів на перекрьотскє!Так ми пробку ше зранку создалі - до сіхпор не можуть наз розцепити. І ГАІшнікінікак не доїдуть бо пробки!»

Старожиликажуть, що це одне з наймасовішихсвяткувань за останні роки. І не в останнючергу це сталося завдяки Київськійміській держадміністрації, яка з рокув рік дуже відповідально готується доцього свята.

О. Попов, головаКиївміськдержадміністрації: «Ми щезранку заховали усю техніку, щоб незаважати людям святкувати, де-не-девипустили на шляхи двірників, щоб вонилопатами кидали сніг з тротуарів напроїжджу частину прямо під колеса. Водіїне перестають тішитися і сигналитинашим комунальникам. Як завжди містовиявилося готове до такого свята.»

Тож, якщо ви ще у офісі чи дома, і у вас єчотириколісний друг, то ви ще встигнетеприєднатися до святкувань і випитичарочку-другу з сусідом по пробці нарадість засніженим ДАІшникам.

Звами був журналіст Олександр Гальмо,спеціально для програми «Паскуди всі».


Andy Hruzin 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини