MENU

Установка ёлки на Майдане носит исключительно политический характер — Бригинец

1762 4

Цього року в Києві, як ніколи, рано почали монтувати головну новорічну ялинку країни – ще 16 листопада 2012 року. Але зараз роботи зі встановлення конструкції фактично стоять.

Навіщо було починати роботи так рано? Питання риторичне, адже відповідь очевидна – монтувати ялинку почали так рано для того, щоб «зайняти» Майдан Незалежності і тим самим не залишити місця для проведення акцій. Думаю, влада мала на увазі, 22 листопада, коли українцями неофіційно святкується, відмінений В. Януковичем, День свободи.

Нагадаю, в День свободи громаді ніде було розташуватися на Майдані Незалежності, тому зібрання було проведено на двох невеличких ділянках на Майдані.

Бездіяльність на монтажному майданчику сьогодні - зайвий доказ того, що початок встановлення ялинки в листопаді носить виключно політичних характер. 

Влада намагається виключити Майдан Незалежності з політичного життя столиці, проводячи на ньому то телевізійні проекти в теплу пору року, то монтує ялинки за місяць до її урочистого запалення, як це відбувається зараз.

 

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини