MENU

Китайцы возьмут под залог украинскую землю. Нас рабами примут

605 0

З нового року в Україні буде створений Міжнародний кредитний банк. Корні цього банку ведуть до Китаю. Цей банк ( тобто Китай) надасть кредит Україні і візьме під залог українську землю. Ось з цією метою і введено мораторій на продаж  землі.

Спочатку хотіли земелькою торганути. Але ж тут Китай з грошима кредитує. Ось і вирішили наші пахани, що краще кредит взяти під земельку.  Зразу кругленька сума. А вже як той кредит по кишенях розпихати наша «еліта» гарно навчилася.

Що ж далі буде? А буде як у Африці. Там місцеві країни попалися на кредитну наживку Китая і коли треба було грошики повертати, не змогли. От і панують у тих країнах жовті хлопці. Звісно ресурси качаються в піднебесну аж гай гуде. Місцеве населення стало дешевою робочою силою для китайських магнатів. Хотіли підняти бунт та їх постріляли не питаючи прізвища. Жителі кажуть, що раніше над нами панували європейці, то ті хоч трохи попускали. А ці жовтолиці нікого за людей не вважають.

Давайте повернемося до України. Безумовно, що кредит візьмуть, а віддавати не буде з чого. Як завжди. От тоді сюди і прийдуть китайці на законних підставах. І повірте, мало нам не покажеться. Будемо пахати на китайського пана аж фуфайка буде завертатися. Три шкури зніме і не усміхнеться. І це ще буде добре, що нас рабами візьмуть. Більше всього, що хохли Китаю не потрібні. Є свої більш слухняні і надійні працівники, за чашку рису. Тому експансії китайців нам не минути.

 

Сергій ВОЛКОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини