MENU

Будем надеяться, Кличко спустится с небес на землю - Зорян Шкиряк

1499 4

  

Перехворів... Взявневеличку паузу. 


Настав час повертатисядо активної діяльності. 


Отже, дуже важливовже зараз почати спільну роботу усіхопозиційних сил з висунення вимог у ВРщодо негайного проведення виборів мераКиєва та депутатів Київради. 

 

Атакож, почати формувати єдину командуна всіх 60-ти мажоритарних округахстолиці, за принципом: один округ - одинопозиційний кандидат. ОО «Батьківщина» - 30 оркругів (як найбільш рейтинговаполітична сила в Києві), «Свобода» -10, УДАР - 20. Щодо партійних списків, непроблема, спокійно можна йти окремо. Затаких обставин є чітка впевненність утому, що разом, ОО «Батьківщина»«Свобода» та УДАР можуть взяти понад 80-ть і більшедепутатських мандатів зі 120, тобтоабсолютну більшість на майбутніх вибораху Київраду і обрати єдиного узгодженногокандитата в мери. 

Така перемогана київських виборах може бути справжньоюознакою початку кінця режиму януковичаі, на мій погляд, диктатор не всидить наБанковій до 2015-го року. Кияни почнуть,Україна підтримає і його особистеусунення та повалення кримінальногорежиму стане реальністю. 

Звичайно,головне, як завжди, залежить від позиції Віталія Кличка та його політичної сили.Віталію варто добре подумати іпроаналізувати те що відбулося восени.Будемо сподіватись, що помилок 2012-рокуКличко вже не робитиме, спуститься знеба на землю, сховає свої непомірніамбіції і зробить правильні висновки.Інакше, і він і УДАР ризикують повторитипечальну долю партій Тигипка таЛитвина. 

Сьогодні Кличко маєрозуміти, що йому за честь стояти насцені поруч з ТурчиновимЯценюкомТягнибоком. З усіма соратниками лідераопозиції Юлії Тимошенко, з тими хто і єреальною опозицією кримінальній бандіянуковича. От і його зараз називаютьопозицією і прийняли як свого, недивлячись на його відверті провокаціїта не бажання домовлятися під час виборіву ВР. Кличко не зробив нічого опозиційного,окрім порожніх декларацій, але і ОО«Батьківщина» і «Свобода» з ним рахуютьсяяк з рівним партнером. 


І слава Богу, я цьомутільки радий. Але ж, тоді, мабуть давнопотрібно ставати політ коректним іробити кроки на зустріч. Хоча, як намене, я так і не розумію з ким заразКличко? З опозицією, з януковичем, чисам по собі, як «третя» сила? Коли слухаюабо читаю деяких «спікерів» та керівниківУДАРу вуха в,януть від певного відвертогополітичного нахабства...Вибачте, але цетак. Втім, завжди сподіваємось на кращеі на конкретну, а не декларативнуспівпрацю з УДАРом. З рештою, час покаже,залишилось чекати не довго.

P.S. Своїособисті думки і конкретні пропозиціїдо опозиційних сил з чіткою аргументацієюі планом стосовно майбутніх виборів вКиєві, найближчим часом офіційнооприлюдню в ЗМІ. 
Київ наш! Ми цедовели! Жодного голосу окупаційній ордірегіоналів та їх латентним сателітам! 

СлаваУкраїні!

 

Зорян ШКИРЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини