MENU

Бюджет-2013 принимали откровенные отморозки — Зорян Шкиряк

1134 0

Сором! Продажнабільшість нинішньої ВР вчинила черговийзлочин проти власного народу, прийнявшиБюджет-2013. З таким державним кошторисомкраїну чекає повний економічний колапсвже після Нового року. 


Хоча, звичайно, цимневігласам, приплічникам узурпатораплювати на те як будуть жити українці.Для них головне аби «межигір’я» паханапроцвітало, а власні кишені набивалисяза рахунок простих громадян. 


Усілякі арбузово-азарови,разом зі своїм «папіком» та його «сім’єю»,за два роки, довели економічний станлюдей і країни до цілковитого зубожіння.Але рано чи пізно відповідатимуть завсе. 


Втім, я маю впевненність,що опозиційні сили у новій ВР зроблятьвсе можливе, щоб цей ганебний документбуло анульовано вже на перших засіданняхновообранного парламенту. За це вартоборотися, блокувати засідання Ради, аякщо потрібно і битися, по-справжньому,до тих пір поки регіонали не погодятьсяпереглянути і змінити цей злочиннийдокумент. На кону майбутнє України нанайближчий рік. 


Дякувати Богу, в новійРаді буде багато міцних, молодих, сильнимдухом і фізично здорових людей, справжніхпатріотів. Переконаний, що наші друзі,соратники і побратими свободівці, разомз представниками ОО «Батьківщина» можуть дати доброго прочухана знахабнілимі зажирілим регіоналам та їхніммаріонеткам. Ну, а УДАР ?... Будемосподіватись, що вони підтримаютьопозицію. 


Хлопці, зробіть всеможливе, щоб азаровсько-арбузівськийбюджет-2013 було ліквідовано. Українайого не витримає, це крок до повноїекономічної прірви. Ну, а ми завжди васпідтримаємо. Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини