MENU

Заявление Объединенной оппозиции: внесение кандидатуры Азарова - это издевательство над украинцами

915 4


Внесеннякандидатури Азарова – це знущання надукраїнцями, - заява Об’єднаної опозиції«Батьківщина».

Подавшина розгляд Верховної Ради кандидатуруМиколи Азарова на посаду прем’єр-міністра,президент Віктор Янукович взяв на себеповну відповідальність за провал реформ,поглиблення соціально-економічноїкризи в Україні і подальше зубожіннягромадян.

Діяльність попередньогоуряду, очолюваного Азаровим, сталасправжнім стихійним лихом для нашоїдержави. З 2010 року золотовалютні резервиУкраїни зменшилися на 12 млрд., а державнийборг на одну людину зріс із понад 6 домайже 13 тисяч гривень.


Урядування Азароваознаменувалося падінням промисловоговиробництва, виведенням до офшорнихзон 72 млрд. доларів, що дорівнює двомрічним бюджетам України. За цей часУкраїна побила усі можливі антирекордив міжнародних рейтингах інвестиційноїпривабливості, легкості ведення бізнесу,боротьби із корупцією.

Кабмін Азаровапідвищив на 10 років необхідний стаж дляпризначення пенсії за віком та на 5 роківпенсійний вік. Цей уряд закрив 700 шкілта 300 лікарень, знищив 300 тис. малихпідприємств. Все це відбувалося на фонізростання витрат на утримання президентата влади на 6,2 млрд. грн.

Сьогоднікожен 11-й українець безробітний, а 36млн. українців живуть за межеюбідності.

Показовим стало завершення2012 року, яке через бездарні, непрофесійнідії уряду Азарова вилилося у систематичнізатримки із виплати заробітних платбюджетникам, відключення газу для цілоїнизки міст, кризу недофінансуваннясоціальних програм.

Цей урядратифікував Харківські угоди і подарувавтериторію України російській військовійбазі, підтримав закон, спрямований назнищення української мови.

Це неуряд України – це уряд Партіїрегіонів.

Свою чітку і вкрай негативнуоцінку діяльності уряду Азарова українцідали на парламентських виборах 2012 року,коли більшість громадян проголосувалопроти діючої влади та нинішнього курсу,підтримавши опозицію.

За такихпровальних результатів Микола Азаровне має жодного професійного та моральногоправа знову очолювати Кабінет міністрів.Тому повторне внесення його кандидатурина посаду прем’єр-міністра виглядаєне інакше, як знущання над українськимсуспільством зі сторони президентаЯнуковича, який несе особисту і повнувідповідальність як за уряд, так і завсю ситуацію в державі.

Перестановкичленів уряду нічого не змінять в Україні.В Україні змінить все новий президент.І це буде не Янукович.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини