MENU

Муж Анны Герман написал книгу о таком хорошем убийце Степана Бандеры

737 1

Книга Сергія Германа «Інге» про історію відносин вбивці провідника українських націоналістів Степана Бандери Богдана Сташинського із німецькою жінкою Інге закладає небезпечну тенденцію – в час коли історія життя самого Провідника ще недостатньо описана в художній літературі, тут же паралельним курсом формується культ зрадництва. Сергій Герман цією книгою створює привабливий образ зрадника – читачеві не пропонується два українських шляхи – шлях Бандери і шлях Сташинського, а сам лише шлях Сташинського.

Тож акцентуючи на шляху Сташинського, автор пробує програмувати свого читача саме на перевагу шляху Сташинського перед шляхом Бандери, що фактично працює на ворожий українській перспективі світогляд. Історія нікчемного життя Сташинського і його служіння окупаційному режимові КПРС в Україні заслуговує не талановитої ліричної прози, а жорстких публіцистичних пасажів. Справжню націю можна виховати не на прикладі життя її зрадників, а на прикладі життя її справжніх героїв. І це не лише справа життя окремого літератора, це справа цілого покоління.

Національний проект має будуватися на справжніх оцінках національної історії, на висвітленні подвигу справжніх національних провідників, а не ганебних колаборантів і зрадників. Книга Сергія Германа «Інге» заслуговує ритуального спалення заради відстоювання об’єктивної національної системи цінностей. Лише написанням талановитої книги про історію життя Провідника Степана Бандери Сергій Герман може спокутувати власну провокацію супроти Нації. Бандера є Бандера, Сташинський є Сташинський, а Герман залишиться Германом!

 

novosti_o

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини