MENU

На Банковой показали спектакль «Украина вступила в Таможенный Союз»

846 0

  

Група активістів з«Відсічі» та «Ми-Європейці» підАдміністрацієї президента показуваливсім бажаючим, що чекає на українців вразі вступу до Митного союзу.

 

За думкою молодих людей,що розіграли на Банковій міні-спектакль,на вході в Митний союз людей зустрічатимезлий міліціонер під всім відому«Полным-полна моя коробочка», котрийзмушуватиме всіх працювати, бутислухняними, лояльними і апатичними, аза найменшу провину - каратиме. 

 

Фінал спектаклю длямолоді став позитивним - їм вдалосявирватися з Митного союзу. Залишиливони там лише імпровізованого президента Віктора Януковича.

  

З Адміністраціїпрезидента до мітингуючих ніхто невийшов. Активісти залишили тут«попередження» - фото Януковича здомальованими у фоторедакторі курячимияйцями і написом «Ми попередили». 13грудня у своєму відеозверненні доновообраних депутатів Верховної Ради Віктор Янукович заявив, що Українаприєднуватиметься до Митного союзупоступово. Але приєднуватиметься, ботам, на його думку, зосереджено великийринок для українських товарів. Соціологи,зокрема директор фонду «Демократичніініціативи» Ірина Бекешкіна, запевняють,що далеко не всі українці за такий вступ,більшість українців хочуть або доЄвропейського союзу, або ж і до Євро ідо Митного союзу одночасно.

  

Максим ОПАНАСЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини