MENU

Оппозиция впервые штурмовала мэрию Одессы. ВСЁ ВИДЕО

1037 0

 

21 грудня 2012 року Одеськаміська організація Всеукраїнськогооб'єднання «Свобода» спільно з підприємцямита громадою на знак протесту протиантинародної діяльності, корумпованостіта непрозорості діяльності Одеськоїміськради штурмували адмінбудівлю. Цесталося після того, як на сесію міськрадипротизаконно не було допущено народногодепутата України, члена фракції ВО «Свобода», голову Одеської обласноїорганізації Павла Кириленка.

  

Цього дня міськаорганізація ВО «Свобода» разом ізпідприємцями та громадськістю міста,протестуючи проти непрозорості тазлочинності діяльності Одеської міськоїради, делегували народного депутатаУкраїни свободівця Павла Кириленка длявисловлення позиції громади на сесіїради. Однак охорона брутально порушилаЗакон України «Про статус народногодепутата України» й Конституцію Українита почала у жорсткій формі перешкоджатидепутату в його діяльності. Аби допомогтисвоєму обранцю, близько півтори сотніобурених активістів вдалися до штурмуміської ради. Однак охорона застосувалапроти громади та народного депутатасльозогінний газ та водомети.

  

На разі з вибитих віконта дверей продовжують розпилювати водутоді, як вулична температура повітря –мінус 5градусів.

  

Міський голова, уникаючивідповідальності та гніву громади, втікіз місця події. Депутати ж мотивуютьантинародну та антизаконну поведінкуохорони тим, що рада нібито ухвалиларішення не допускати на сесію народногодепутата.

  

Свободівець ПавлоКириленко мав намір виступити на сесіїіз заявою про антинародну діяльністьмісцевої влади, зокрема щодо знищеннясереднього класу, ситуації навколоринків «Привоз» та «7-й кілометр»; атакож проти українофобської позиціївлади в питанні перейменування вулиціІвана та Юрія Лип.


 


21 грудня Одеськаміськрада запланувала на своїй сесіїрозглянути питання про перейменуваннявулиці Івана та Юрія Лип. Водночас досінизка вулиць Одеси носить одіозні імената назви, що уособлюють окупаційнийперіод української історії талюдиноненависницьку комуністичнуідеологію: вулиці Петровського (одногоз організаторів Голодомору – геноцидуукраїнської нації), Октябрської революції(насправді перевороту, що став причиноюмасових вбивств, репресій), Жукова, КарлаЛібкнехта (апологета комунізму, що ставпричиною мільйонів людських жертв),Галана (затятого противника українськоїдержавності), парк Лєнінського комсомолу. 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

novosti_o


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини