MENU

Зима для Присяжнюка подкралась незаметно, убрать снег он не готов

1482 0

Нещодавно прем'єр-міністррозкритикував роботу керівника Київськоїобласті за те, що той, м'якокажучи, погано підготувався до зими. Аколи прийшла негода, то виявивсянеготовим подолати наслідки снігопадів.За це керівник уряду показав АнатоліюПрисяжнюку «жовту» картку.


З настанням холодів домене постійно звертаються мешканціБориспільського та інших районів ізпроханням втрутитися в ситуацію тадопомогти де світло поновити, а де теплоувімкнути. Виявляється, обласнимчиновникам немає діла до проблеммешканців Київщини.


Мене, як і моїх виборців,хвилює закономірне питання — хіба незнав голова Київської облдержадміністраціїщо зима йде, що будуть сильні морози тазаметілі? Можливо він перейняв досвідстоличного мера Черновецького, якийказав, що не він сніг насипав і не вінйого прибиратиме?


Таку ситуаціюможна пояснити тим, що Анатолій Присяжнюк займався виборами, а не підготовкоюобласті до зими. Як наслідок, мимаємо в самому центрі України, звідкирукою подати до столиці і печерськихпагорбів, чи не найгіршу ситуацію ізподоланням наслідків снігопадів таморозів у країні.


Зрештою, цене перший сигнал. На початкулистопада Бориспільзалишився без тепла, бо місто вичерпалоліміт газу. Тоді керівник області перевівстрілки на мера, мовляв той не замовивдодотковий газ.


А де бувгубернатор? Чому він не потурбувавсяаби Бориспіль отримав необхідний газ?Невже він не знає, що міського головуніхто не стане слухати у владнихкабінетах? Та й чомумають страждати люди, які справно платятькомунальні платежі?


Таких прикладівназбиралося не на «жовту», а на «червону»картку. Можливо, за безгосподарністьгебернатора Київщини Присяжнюка час"видалити з поля” поки мешканцівобласті не замело снігом і вони незамерзли, очікуючи поки ремонтні бригатиіз сусідніх регіонів не полагодятьлінії електропередач?


Я ініціюватиму створенняв парламенті слідчої комісії з метоюрозслідувати ситуації, що склалася вКиївській області з підготовкою дозими. Люди не повинні страдати відбезгосподарності керівництва області.

 

Сергій МІЩЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини