MENU

«Предвыборные» детские площадки опасны для детей - Бригинец

378 0

З кількох десятківдитячих та спортивних майданчиків наОболоні, що були збудовані під часвиборчої кампанії кандидатами в народнідепутати України, безпечними є лише 10,а сертифікованими всього 2.


Така відповідь надійшлана мій запит щодо проведеннясанітарно-епідеміологічної експертизидитячих та спортивних майданчиків наОболоні, що були збудовані під часвиборчої кампанії кандидатами в народнідепутати України.


Цікаво, що вся інформаціящодо безпечності експлуатації тасертифікації була надана самими жкандидатами в народні депутати, а не єрезультатами обстеження, як я вимагав.


Відтак, комунальнимипідприємствами по утриманню житловогофонду Оболонського району були отриманісертифікати відповідності на дитячімайданчики за адресами: вул. Прирічна,5 та просп. Героїв Сталінграда, 42 тасанітарно-епідеміологічні висновкищодо майданчиків за наступними адресами:вул. Л. Гавро, 5, вул. Мате Залки, 7/5, 1/2,вул. Зої Гайдай, 3 та 10, просп. Оболонський,12,вул. Маршала Тимошенка, 4-А, просп. ГероївСталінграда, 27-А, вул. Богатирська, 14 тавул. Північна, 32. 


А як же інші майданчики?Чому влада не може сказати безпечнівони чи ні? Хто нестиме відповідальністьвразі нещасного випадку, що може статисяз дитиною через несертифікованість іневідповідність майданчика нормамексплуатації? Ця проблема, як ви розумієтестосується не лише Оболоні, але й всьогоКиєва.


Тому я повторно звернувсядо голови КМДА О. Попова з вимогоюобов’язково провести санітарно-епідеміологічнуекспертизу дитячих та спортивнихмайданчиків, що були збудовані під часвиборчої кампанії кандидатами в народнідепутати України.

Олександр БРИГИНЕЦЬ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини