MENU

Колесников закупал в Южной Корее пригородные электрички Hyundai по цене скоростных поездов

2268 0

Колєсніков закупив горезвісні «Хундаї» в Кореї, і отримав номінацію на інвестиційний провал року. Нормальна людина б померла від сорому, і сиділа б тихо. Але ми маємо справу з проФФєсіоналами. Тут все по іншому.
 
Отже, в Кореї закуплено Hyundai EMU, дивимось тут, там і українські є.
 
Що таке EMU можна пересвідчитись, наприклад, тут.
 
Достатньо подивитись на картинки, щоб зрозуміти, що це не поїзди, а добре знані приміські електрички.
 
На швидкісні міжміські поїзди Hyundai можна подивитись тут.
 
Тепер спробуємо подумати, що станеться з електричкою, яку на високій швидкості ганяють по міжміських маршрутах, та ще й по непристосованих рейках? Правильно: вона швидко почне «сипатись», і згодом вийде з ладу. Що ми і маємо.
 
Без сумніву гроші за електрички заплачено як за поїзди. А чим Боря гірше від Юри, чому Бойку можна за стаціонарну шельфову платформу заплатити по ціні глибоководної плавучої, а Колєснікову - за електричку заплатити як за поїзд не можна? Він що, не з Партії Регіонів?
 

В радянській бюрократії було таке неписане правило: якщо сидиш по вуха в багні, то не жени хвилю. Але проФФєсіонали ще досі того не навчились, і лізуть з новою справою проти Тимошенко. Ні чим не кращою за всі попередні, бо меморандум з Кореєю Тимошенко підписувала на поїзди, а не на електрички замість поїздів.

  atytarenko

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини