MENU

Когда я думаю о вашей стране, я думаю о борще и Юлии Тимошенко — поляк об Украине

452 0

Після опитування румунів руки у мене дійшли і до поляків.

Рокі, 26 років, чоловік

Ну, я повинен зізнатися, що я не дуже багато знаю;) Я був 2 рази в Україні (у Львові та його околицях). Взагалі кажучи, у мене склалося враження, що люди доброзичливі, ввічливі і добродушні. Будучи в Україні, я відчував себе трохи як у Польщі в 90-х ... є і сучасні зручності та руїни поруч. Українська мова є великою, але я чув, вона не має більше популярності, ніж російська - це так шкода! Україна повинна знайти свій шлях, щоб позбутися залишків Радянського Союзу. Ну, ось воно що! Я відвідаю Україну стільки разів, скільки я буду в змозі - тоді я буду мати можливість більш ефективно відповідати на ваше запитання:)

Артур, 27 років, чоловік

Я знаю, що ваша країна дуже велика, Юлія Тимошенко зараз знаходиться у в'язниці, і Ющенко був отруєний. Я асоціюю Україну з Росією. Тому що Путін завжди хоче бути сильним в цьому регіоні (Україна, Білорусь). Вибачте, що я не знаю більше. Я не дуже цікавлюсь політикою :)

Літа, жінка

Ну, я не знаю багато про Україну:
1) столицею є місто Київ.
2) У цьому році в Україні було Євро-2012.
3) В Україні багато людей знають російську мову.
4) В західній частині України багато людей мають або мали родичів у Польщі.
5) Юлія Тимошенко була українським прем'єр-міністром, але після цього вона була несправедливо заарештована.
6) Прапор України є жовтий і синій.
Хм ... Коли я думаю про Україну я думаю про український борщ і  Юлію Тимошенко.

Марта, 22 роки, дівчина

сусід з південного сходу (тому що я з Польщі) Європи, Євро-2012

без імені, 25 років, жінка
з чим мені асоціюється Україна?
- Помаранчева революція
- прекрасне місто - Київ

Бартоломео, 17 років, хлопець

Насправді ваша країна є досить популярною у польських ЗМІ. Ну, звичайно столиця Київ. Інше добре відоме місто Львів (мені б хотілося  відвідати його). У вас є вихід до Чорного моря. Взагалі у мене вона асоціюється з Євро2012 і з дуже сильним феміністичним рухом.

Домінік, 21 рік, чоловік

Привіт! Я знаю про Євро-2012 в Польщі і Україні, я знаю, що Україна більше за Польщу. Я знаю, що в Україні повно таємної поліції на кшталт КДБ. Я чув про випадок із Юлією Тимошенко. По телевізору я чув, що українські президентські вибори є свого роду жартом, як  і в Росії - на виборах ви заздалегідь знаєте, хто переможе.

Мартина, 16 років, дівчина

Ми живемо поруч. У цьому році у нас було Євро-2012 разом, столиця України - Київ. Ми знаходимося в тій же групі чемпіонату світу з футболу, у вашій країні є дешева горілка. Ми є слов'янами, у нас подібні мови, але різні алфавіти, схожа культура і страви.

Підсумок: враження такі, що поляки ставляться до нас непогано, в ЗМІ достатньо інформації про політичний стан в Україні, багато згадувань про Тимошенко і Київ, і, зрозуміло, про Євро-2012

 

ukraineson

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини