MENU

Оппозиция планирует отозвать кандидатуру «тушки» Волкова

1760 7

На Сумщині хочутьвідкликати Волкова за те, що пішов у«тушки»


У Сумах опозиціяініціює відкликання депутата ОлександраВолкова.

Про це заявив заступниккерівника виборчого штабу Об’єднаноїопозиції «Батьківщина» в Сумськійобласті Сергій Бутенко, передає УНІАН.

Зайого словами, до нього звернулисьмешканці с. Миропілля Краснопільськогорайону Сумської області, які обуренівступом депутата від округу №158 Волковадо фракції Партії регіонів.

Вониобурені тим, що впродовж усієї виборчоїкампанії він акцентував на своїйприналежності до «Батьківщини», активновикористовував символіку цієї партіїта зображення Юлії Тимошенко.

Бутенкорозповів, що жителі районів, де балотувався Волков, просять сприяння в кампаніїтиску на депутата і готові початипроцедуру збору підписів з вимогою доВолкова скласти повноваження народногодепутата.

Він додав, що рішенняВолкова було прогнозованим, тому Бутенкобув серед тих, хто просив не допуститийого висування єдиним кандидатом. І мидосягли своєї мети», – сказав Бутенко.

«Алевін все одно у своїй виборчій кампаніїексплуатував опозиційні гасла і символіку «Батьківщини». Тому, на мою думку, заразсаме опозиція має рішуче засудити зрадувиборців Волковим, які у в першу чергуробили свій вибір на користь гасла «Юлі– волю!», а не на особистість цьогокандидата», – підкреслив Бутенко.


При цьому він зазначив,що опозиціонери усвідомлюють, що наразівідсутній досконалий юридичний механізмвідкликання нардепа.

«Тому кампаніягромадського тиску, яку ми починаємо,в першу має на меті психологічно тиснутина Волкова, а також добитися від депутатівприйняття закону про можливістьвідкликання мандату. Не виключаєтьсяі подання позову», – наголосив Бутенко.

Усвою чергу представник ініціативноїгрупи мешканців села Хотінь Сумськогорайону Віталій Танцюра зазначив: «Колиодносельчани почули, що Волков, якийходив із сердечком на футболці іпереконував, що йде у ВР, щоб звільнитиполітв’язнів, у першу чергу ЮліюТимошенко, вступив у фракцію Партіїрегіонів, вони почали обурюватись».

«Пізнішеприйшла думка вдатися до якихось дій.Звернулись до керівника СумськогоНародного руху, як члена Об’єднаноїопозиції, з проханням посприяти таочолити кампанію», – сказав Танцюра.

Спільна Справа 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини