MENU

У Киселёва не вышло закрыть «Большую политику» достойно и красиво

1476 1

Телебачення я майже недивлюсь, і вам не раджу. Але іноді,перебуваючи в гостях, так чи інакшедоводиться трохи подивитись. Також ядивлюсь іноді політичні шоу. Попри те,що ні Шустер-лайв ні Велика політикамені не подобаються, такі політичніпрограми іноді корисно дивитись.


Загалом наявністьведучих, "імпортованих" до нас з-закордону я вважаю проблемою самої системи,це наче ляпас українцям, наче - "у васнемає професіоналів", наче українськіканали мають приймати до себе тих, хтопо тій чи іншій причині не змоглиреалізуватись у себе на батьківщині,якщо взагалі її мали. 


 


Проблема в тому, щодеякі глядачі справді думають, що у наснемає ведучих які могли б на рівні вестиці політичні ток-шоу. Я знаю що є і навітьособисто знаю як мінімум декілька людейне менш талановитих.


Популярність Шустер-лайвта Великої політики зумовлені не своїмиведучими і не своїм форматом, а простозатребуваністю таких передач.


Сьогодні на Шустер-лайвйшли повтори передач за минулий рік, аКисельов робив щось по типу новорічногоконцерту. Ви вже напевне знаєте, що його"пішли" з Інтеру, і це напевнеостання його передача.


Декілька депутатів,журналістів, політологів в студії, середяких і Олена Бондаренко. Розмови ні прощо. Так наче немає про що поговорити. Таще й запросив виступати якогось ВасюОбломова, російського репера. Не знаю,може це комусь і подобається, але навітьдля стилю реп - це гівно. Краще б запросивНогано, якого Обломов згадував в своєму"тексті".  Як мінімум три "пісні"такого гівна довелось послухати, якгостям студії так і глядачам. 


Отже замість якихоськонструктивних підусумків року і своєїроботи, Кісельов не зміг придуматинічого крім попсово-джазового концертуі кухонних балачок. Не зміг піти красиво.


Ну й нічого, сподіваюсь,що звільнений інформаційний простірзаповнить хтось цікавіший.

 

Андрій Волошин



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини